Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze fotostudio pagina. 

De fotografe..

Mijn naam is Roxsanne en ben woonachtig in Eindhoven. Ik ben fotografe en grafische ontwerper. Fotografie en digitale kunstwerken maken zijn één van mijn passies. De gedachten over mooie creatieve bewerkingen, krijgen geen seconde rust. Ik ben altijd bezig met het ontdekken van nieuwe ideeën.  In Eindhoven heb ik een eigen fotostudio waar ik veelal te vinden ben. 

Type foto's in mijn fotostudio..

Ik richt mij voornamelijk op unieke en bijzondere foto's. Portret fotografie van één persoon of meerdere personen waarbij een bepaalde grafische bewerking nodig is, is mijn vakgebied.  Ik richt mij op krachtige, emotionele en bijzondere foto's. Verwacht bij mij geen grote series maar juist een uniek exemplaar die een mooi plekje aan de muur verdient. 

Digitale ontwerpen..

Mijn specialisatie ligt in het maken van digitale kunstwerken. Dit kan zijn met bestaande foto's van klanten, foto's gemaakt in onze fotostudio, bestaande afbeeldingen of vanaf scratch een digitale schilderij. De opdrachten die ik krijg maak ik één keer. Dit houd in dat je een uniek exemplaar krijgt die gericht is op jouw wensen. Daarnaast kun je snuffelen in mijn eigen collectie.

Bij bestaande foto's kan ik personen combineren, verplaatsen en of weghalen. Daarnaast kan ik achtergronden en belichtingen aanpassen. Kortom het meeste wat je bedenkt kan ik digitaal toepassen. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, scrol naar beneden voor voorbeelden of neem vrijblijvend contact op via de onderstaande gegevens:

info@starsandtimber.nl , Messenger, Whats-app 0622945059

Prijslijst & afdrukken

  


 

  


 Algemene voorwaarden

Wanneer je een fotoreportage boekt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy voorwaarden.

Auteursrechten

De foto's die worden gemaakt zijn verbonden aan auteursrechten. Je krijgt de foto's aangeleverd met en zonder een klein logo. De foto's mogen alleen openbaar (op internet) getoond worden met het zichtbare logo en naamsvermelding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
  • Hond in Uniform
    Hond in Uniform
    € 85,00
© 2013 - 2021 Stars and Timber | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel