Aluminium (Dibond)

Foto of afbeelding een mooie klasse uitstraling geven? Een foto op aluminium is super scherp. Scherpere afdruk opties heb ik nog niet gevonden. Aluminium geeft eer aan een foto. Je hebt geen structuur, dus alle details zie je super helder en goed.

Ultra mat:

Aluminium is ultra matte print. Dat geeft de print z'n klasse uitstraling. Bij aluminium draait het om de foto.

Licht:

Daarnaast is aluminium mega licht en kras bestendig. Onze afdrukken mogen zelfs buiten hangen. Het ophangsysteem die je erbij krijgt is bestemd voor binnen.

Wanneer geen Aluminium

Heb je een foto gemaakt met een telefoon (72 pixels), een foto van een foto of heb je niet het origineel bestand? Laat de foto dan eerst door ons controleren. Geef het formaat door, dan controleren wij of de foto geschikt is. Voor foto's van mindere kwaliteit adviseren wij Forex. 

Inlijsten

Twijfel je tussen een poster inlijsten of aluminium? Hoef je geen passe-partout? Kies dan voor aluminium. Onze panelen zijn waterafstotend dus direct, zonder glas in te lijsten. Dat bespaart een hoop (glas) kosten! Aluminium heeft een mooie matte uitstraling, waardoor je geen spiegeling ziet.

Foto af laten drukken:

Stuur uw foto door naar info@starsandtimber.nl , beschrijf het formaat en materiaal. Je krijgt een digitaal proefdruk terug. Twijfel je over de afmeting? Stuur dan een foto van de muur door (recht van voor), inclusief lengte. Dan kunnen wij de foto in de ruimte zetten zodat je de juiste afmeting kunt inschatten.

Prijzen zijn inclusief ophanging, exclusief eventuele verzendkosten

Dibond

 

Formaat

Prijs één stuk

Per m2 ( 100 x 100 cm)

€ 120,-

150 x 100 cm

€ 174,-

50 x 50 cm

€ 59,-

60 x 40 cm

€ 59,-

80 x 60 cm

€ 89,-

A1 59 x 84 cm

€ 74,-

Eigen afmeting max 146 x 300 cm

Prijs op aanvraag

Prijzen zijn inclusief BTW

Galerij: (meer foto's volgen nog)

 

 

© 2013 - 2022 Stars and Timber | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel